WORKSHOP ZILVEREN SIERAAD MAKEN

Wil je zelf je eigen zilveren ringen ontwerpen en maken? Of een oorsieraad of misschien een persoonlijke zilveren hanger? In mijn atelier kun je samen met vrienden, familie of collega’s je eigen sieraad ontwerpen en maken.

Tijdens de +/- 4 uur durende workshop krijg je eerst de nodige uitleg, waarna je een schets op papier kunt maken. Je ontwerpt je eigen sieraad of je laat je inspireren door de voorbeelden die in het atelier aanwezig zijn. ​

Je maakt kennis met het beroep van een edelsmid; gaat zelfstandig zagen, vijlen, vormen, solderen, schuren en polijsten. Je kunt kiezen hoe je het oppervlak van het sieraad gaat bewerken; gepolijst, gematteerd of hamerslag. Je mag alles zelf doen, maar uiteraard ben ik er voor uitleg en begeleiding. Door de verschillende afwerkingen en vormen van de ringen, heeft iedereen aan het eind van de workshop een uniek persoonlijk sieraad.

De kosten voor de workshop zijn € 90,- p.p. (vanaf 3 personen) en € 110,- p.p. (bij 2 personen) inclusief 10 gram zilver (925), thee/koffie en wat lekkers. In overleg kan er met 5 of 6 personen gereserveerd worden. Er zijn ook speciale data waarop je je kunt aanmelden zonder groep. Je wordt dan bij een aantal anderen geplaatst.​

De prijs is excl. een zilveren ketting, zetkastjes en edelstenen (deze kunnen in het atelier tegen bijbetaling worden gekocht). De dag en het tijdstip kunnen in overleg afgesproken worden en de workshops vinden plaats op woensdag, donderdag en zaterdag van 13.00-17.00 uur. Pinnen kan na afloop in het atelier.